Løbesko

Mød faguddannet personale: Lars Ivar Henriksen: løber/triathlet, Dennis Jensen: fysioterapeut og løber/triathlet. Jens T. Nielsen: fysioterapeut og løber/triathlet. Daniel Nykvist: træner og triathlet. Niels Mogensen: træner og løber/triathlet. Læs mere her: https://multiatleten.dk/behandling-og-testcenter/

Her er butikken for dig som sørger et stort udvalg af de bedste løbesko. For at minimere risiko for fejlkøb tilbyder vi altid GRATIS stilanalyse med efterfølgende video analyse ved køb af løbesko. Ingen tidsbestilling, da der altid er analyse uddannede medarbejdere klar i butikken. Vi fører sko fra Newbalance, Mizuno, Saucony, Altra, Nike, Asics, Topo, La Sportiva, Salomon, Diadora m.fl. Vi har over 1000 par på lager. Har du brug for dybde gående rådgivning i forbindelse med løbeskader kan du altid rådfører dig ved en af vores fysioterapeuter eller trænere(Lars, Jens, Dennis og Niels). Vi tilbyder også formbare såler med ekstra støtte af svang og forfod, eller special op-tapet aflastnings sål i forbindelse med en overbelastning. Bestil tid til Kinesio tapening ved Jens og Dennis. fys@multiatleten.dk

#newbalance #Asics #Altra #lasportiva #saucony #mizuno #nike #MBT #topo #toporunning #salomon #diadora

Løbebeklædning

newline_vaeg thonimara_loebetoej

Vi har mange spændende mærker indenfor sports beklædning. Derfor har vi hos Multiatleten altid et stort udvalg for dig som søger noget ud over det sædvanlige. Vi tilbyder beklædning fra X-bionic, Thoni Mara, Salomon, ODLO, La Sportiva, Nike, Newline, RonHill, Purelime, Geyser, Newbalance, Diadora m.fl. Udvalget er kendetegnet ved høj funktion, stor komfort, samt deres moderne og farverige design. Vi tilbyder også “bedst i test” sports bh’er og stort udvalg i undertøj som et vigtigt første lag.

Compressions strømper fra CEP “bedst i test”

Skal du have Kompression af dine underben/læg, skal du have CEP. CEP er et meget respekteret amerikansk mærke der leverer nogle af markedets suverænt bedste Kompressionsstrømper.

I modsætning til andre typer og mærker, måles størrelsen ikke på fodens længde, men derimod på læggen hvor kompressionen skal virke. Derfor giver CEP den optimale kompression for den seriøse atlet. Hos Multiatleten tilbyder vi et stort udvalg af strømper og Calf sleeves, og vi er alle eksperter i at finde den rigtige løsning til dig og din træning!

Danmarks tøj

danmarks_toej authorized-newlinew-triathlon-store

Stort udvalg af Danmarks tøj til din næste udlands konkurrence. Danmarks singlet, Danmarks T-shirt, Danmarks strømper m.v.

Skoudvalg

New Balance

Mizuno

Saucony

Diadora

Salomon

Topo Athletic

Altra Natural running

 Altra-logo

Vi er stolte af at præsentere Altra natural running zero drop. En helt fantastisk komfortabel sko – PRØV DEN

 

Altra LonePeak Zero drop 2.5 trail løbesko. Super komfort.

Altra Torin. Uendelig komfortabel løbesko med zero drop hæl. Her er der plads til dine tæer. Mindsker belastning af dine led. Dejligt 🙂

Prøv de nye Altra løbesko hos multiatleten i Odense.

La Sportiva Trail sko

Trail sko for den kræsne løber. Er god til både trail, sti og vej. Let og flexibel. Skoen der kan ALT. Konkurrence eller ferie sko som skal kunne det hele. Bruges også af flere sejlere som en flexibel og skridsikker sejler sko.

Prøv den La Sportiva hos multiatleten i Odense på fyn.