New Balance løbesko og tøj - Prøv det i dag i Multiatleten

New Balance er vores allerstørste løbesko og tøj leverandør, med en stor mængde fantastiske løbesko til alle afviklinger og pasforme. I tillæg til at satse meget på udvikling af løbesko har de også fokuseret meget på at give kunden et sikkert valg der ikke ændrer sig for meget fra år til år.

Teknologier New Balance satser på er Fresh Foam, en helt stykke EVA-skum de kan give specielle egenskaber, Fuel Cell, et PU-skum der giver mere returneret energi og RevLite, et fastere EVA-skum.
Fresh foam er affjedrende og solid såle der giver god støtte over længere tid. Det passer alle bedst i mængdetræningssko.
Fuel Cell er en meget blød skum der returnerer meget energi. Dette skum er mindre stabilt og giver et blødere og hurtigere løb. Denne type skum passer bedst til hurtige sko uden meget stabilitet.
REVlight er en fast og hurtig skumtype der bliver brugt i race og intervalsko. Dette giver en god føling med underlaget og et hurtigere løb.

New Balance har et stort udvalg af kvalitets løbetøj, til de som både tænker på mode og funktion.

New Balance løbesko og tøj - Prøv det i dag i Multiatleten
Skjermbilde 2019-05-31 kl. 10.50.30
Skjermbilde 2019-05-31 kl. 10.50.49
Skjermbilde 2019-05-31 kl. 10.48.39
Skjermbilde 2019-05-31 kl. 10.50.01
New Balance løbesko og tøj - Prøv det i dag i Multiatleten

New Balance har et ekstremt stort udvalg af sko med forskellig pasform og opbygning. Alle de forskellige muligheder gør det nemmere for os at finde lige præcis den sko der passer dig bedst! Kom ind for at prøve en let intervalsko, en stabil mængdetræner eller en fantastisk responsiv trailsko, New Balance har det hele!