Undgå tunge ben og forebyg skader

Få Optimal Restitution med Optima Sport Recovery Boots

Optima Sport giver en konkurrencefordel til verdens atleter, sportsudøvere og trænere. Målet er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Få fuld udbytte af din hårde træning med en bedre restitution, hvor kroppen bliver stærkere. Kompression af dine ben og lymfer giver en øget cirkulation af blod og fjerne hævelser og smerte. Dette gør at du kan forebygge skader og komme dig hurtigere efter skadesperioder. Sportsmassage hjælper dig til at løsne op før din træning, så du undgår “tunge ben”. Efter dine træning kan sportsmassagen hjælpe dig med at komme dig hurtigere til næste din træning.

Med Optima Sport Pro K6 opnår du

Med vores recovery boots pro model med optiflow, får du hele 6 kamre så du kan tilpasse behandling præcis som det passer dig. Det er præcis som at have  ansat din egen personlige massør, der utrætteligt gør dig klar til det næste stævne eller træningspas. Når du har støvler på, presses de venøse væsker tilbage, hvilket medfører øget blodgennemstrømning – og dermed ilt og næringsstoffer – omkring musklerne, som er med til at genopbygge beskadiget væv. Behandlingen er behagelig og afslappende, og helt uden risiko og bivirkninger.

[rev_slider alias=”recoveryboots”]

Optima sport RECOVERY SYSTEM

Vores systemer omfatter en kontrolenhed og et sæt ben. Systemet benytter komprimeret luft til at massere dine ben, fjerner væske og giver dermed hurtigere restitution. Ved brug af vores recoveryboots opnår du sammenlignelig æltning og strækning af dine muskler, som finder sted ved massage.

Digital kontroller, der giver dig fuld kontrol over din restitution.

Restituion for enhver sportsudøver hvor som helst med vores kompakte design og transporttaske.

Programmer med 6 forskellige funktioner.

Slå massagezoner til og fra som det passer dig.

Bestem selv intensitet af din behandling.

Hurtigere Restitution
Øget blodgennemstrømning hjælper med at fjerne træthed og reducerer inflammation og giver en hurtigere restitution

Når du træner “stresser” du dine muskler, hvilket forårsager små skader på dine muskelfibre. Disse skader er hvad der senere hen får dine muskler til at blive stærkere, men resulterer i første omgang i inflammation i musklerne samt opbygning af metabolisk affald (lactat, pyruvat, ammoniak, bicarbonat og pH). De små muskelskader resulterer i en kombination af ømhed, træthed og nedsat muskelstyrke, hvilket begrænse din evne til at træne på fuld styrke og høste mest muligt ud af din træning. Det er derfor, at evnen til at komme sig hurtigere er så vigtig. Ved af bruge recoveryboots i din daglige træning kan du fremskynde restitutionsprocessen, som din krops lymfatiske- og vaskulære systemer gør naturligt over en længere periode. Pneumatisk kompression øger blodgennemstrømning og hjælper din krop af med ophobet affald i dine muskler hurtigere og mere effektivt end din krop normalt kan. Resultatet er at dine muskler heler og kan komme sig hurtigere.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Send