Altra Lone Peak 4.5

Skovens Konge er tilbage i en endnu bedre udgave. Slip dig selv løs i naturen og løb frit med den nye Lone Peak 4.5 ™. Med overdel der sidder tættere til foden, fastere mellemsål og med blødere, stærkere og mere klæbende ydersål med TrailClaw ™ ydersål der giver suverent fodfæste. Og selvfølgeligt med Fit4Her pasform. Se billeder for detaljer.

*Vi kan ikke garantere farven på billedet. Ønskes særlig farve er du velkommen til at kommentere en bemærkning når du handler.

1.200,00 DKK

Ryd
CompareAdded

Beskrivelse

I modsætning til traditionelle trail sko, er Lone Peak med anatomisk korrekt fodformet så tå boksen giver tæerne mulighed for at slappe af og blive naturligt spredt ud og give mere stabilitet og behagelig komfort på løbeture på stier og i skov.I sålen er indbygget en  StoneGuard™ der beskytter dine fødder fra sten, rødder og andre ujævnheder og giver et behageligt løb. Ydersålen med det profilerede TrailClaw ™ mønster der giver godt fodfæste hjælper dig med at erobre enhver skovsti. Lone Peak 4.5 er også velegnet til løb på glatte veje og fortov. Med Lone Peak 4.5 har man friheden til at bevæge sig nærmest overalt. Skoen er opdateret med en ny og endnu mere holdbar støddæmpende mellemsål. Se billeder for alle detaljer.

Selvfølgeligt med Fit4Her pasform.

Yderligere information

Skostørrelse Dame

, , , ,