Vi har ingen betalingsløsning på hjemmesiden endnu, så der er kun mulighed for betaling i butikken når du afhenter de bestilte varer

MIIEGO W7

Original price was: 500,00 kr..Current price is: 349,00 kr..

2 på lager

Beskrivelse

MIIEGO W7 VANDTÆT MINIDESIGN – EKSPLOSIV LYD

MIIEGO W7 er ultrasmå, ultralette og helt vandtætte earbuds med en ekstrem batterikapacitet. De vejer kun sølle 10 gram, og du glemmer derfor lynhurtigt at du har W7 i ørerne. Og resultatet? Fuld frihed til at kunne bevæge dig helt uden forstyrrelser.

Ved at benytte de bedste komponenter leverer den nye W7 by MIIEGO® en krystalklar lyd med dyb og stærk bas samt knivskarp diskant. De nye W7 by MIIEGO® leverer intet mindre end en lydoplevelse i absolut topklasse.

Du kan bruge W7 hængende løst, eller du kan stramme ledningen ind i nakken for at opnå en mere stabil pasform f.eks. til den lange løbetur.

SUPERLETTE OG MED EN EKSTREM BATTERITID

Udover at være vanvittigt lette (10 gram) har  MIIEGO W7 også to ekstremt kraftfulde indbyggede batterier, som er optimerede til at give dig mere end 12 timers brug pr. opladning.

Det burde være mere end rigeligt for at kunne give dig musiktid nok til din løbetur eller din træning i fitnesscentret uden at skulle bekymre dig om yderligere genopladning af batterierne.

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høj volumen over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

COMPLY™ MEMORY FOAM ØREPROPPER

MIIEGO W7 tilbyder en unik og ideel pasform med de inkluderede ørepropper fra amerikanske COMPLY™. De er fremstillet af superblødt memory foam som forsigtigt tilpasser sig din øregang, lukker øret til og derved tilbyder en uovertruffen komfort og pasform. Du kan derfor lytte til musikken uden udefrakommende forstyrrelser.

Herudover medfølger hele 6 ekstra par af forskellige ørepropper i blødt silikonemateriale, så du kan finde din perfekte pasform og tilpasse W7 til lige netop dine ører og dit behov:

3 traditionelle par ørepropper i størrelserne S, M og L samt 3 par Secure Wing Ear Tips også i str. S, M og L – disse er udstyret med en smart sikkerhedskrog, der medvirker til at sikre W7 en bedre og mere stabil pasform inde i dit øre.

IPX6 VANDTÆT – TIL ALLE VEJRFORHOLD

Den nye W7 by MIIEGO® har en høj IPX-standard, nemlig IPX6 som betyder at produktet er vandtæt og kan modstå sved og kraftig regn.

W7 er således designet til at kunne bruges aktivt under alle vejrforhold og egner sig dermed perfekt som din nye træningsmakker til både intense træningspas og lange løbeture.

READY. SET. MIIEGO.