Vi er henrykte over at præsentere jer for en spændende ny udgivelse! Henrik Lund Jensen har netop udgivet sin seneste bog, “Kvindernes lange vej – Fra kjoleløb til ultraløb”, og vi kan varmt anbefale den til alle bogelskere og løbeentusiaster derude.

Bogen dykker ned i en fascinerende historie om kvindernes udvikling inden for løb fra de tidlige dage med begrænsede muligheder til dagens ultraløbsscenarie. Henrik Lund Jensen har gjort et enestående stykke arbejde med at undersøge og fortælle historierne om de bemærkelsesværdige kvinder, der har banet vejen for nutidens kvindelige løbere.

Normalt koster bogen 185,-, men vi har en fantastisk sommertilbud til jer! Du kan nu få fingrene i “Kvindernes lange vej – Fra kjoleløb til ultraløb” for kun 149,-. Det er en oplagt chance for at tilføje denne berigende og inspirerende læseoplevelse til din sommerlæseliste.

Grib denne mulighed for at udforske historien om kvinders løbeudvikling og blive inspireret af deres mod, styrke og triumfer. Køb din kopi af Henrik Lund Jensen’s “Kvindernes lange vej – Fra kjoleløb til ultraløb” i dag og tag med på en uforglemmelig rejse.

Bestil din kopi nu og få den til sommerprisen på 149,-. Skynd dig, tilbuddet gælder kun for en begrænset periode!

Bogen kan reserveres her: https://multiatleten.dk/vare/kvindernes-lange-vej-bog/

Discover more from LøbeButikken MultiAtleten

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading