Hvem er vi?

Vi er en forretning der specialiserer sig i løb, cykling, svømning og triathlon. Vi sætter en stor ære i at give dig den bedst mulige rådgivning når du kommer ind til os. Hos os er vi alle trænet/oplært i løbeanalyser og biomekanik, vi er alle sportsfolk og dyrker idræt på både elite- og motionistniveau.

Vi har igennem årene lavet langt over 50000 stilanalyser, hvilket giver en meget stor viden indenfor dette område. Løbestilspersonalet består af idrætsfolk med stor viden og passion, indenfor biomekanik, forebyggelse og behandling af skader. Derfor kan du som NYBEGYNDER eller ELITELØBER altid være sikker på den højeste kvalitet.

Personalet har bl.a. eksamen/undervisning i biomekanik, eksamen som idrætstræner, og studerer fysioterapi. Personalets baggrund er stor og bred. F.eks. landsholdstriathlet, landshold cykelrytter, militær 5-kamp og 10-kamp, Ironman, Powerman, og DM medaljer indenfor alt fra Triathlon til orienteringsløb.

Derfor kan du hver dag nyde godt af top profesionelt personale, som står GRATIS til rådighed for dig som kunde i en af danmarks ældste og mest erfarne løbebutikker. Har siden 1986 studeret i løbestile kontra skader, undervist som løbetræner og i gymnastik med løberelaterede øvelser.

Vi startede med salg af løbestyr i 1990, og åbnede MULTI ATLETEN i 1993 på Dalumvej. 1½ år senere blev ejendommen, Fåborgvej 12 i Fruens Bøge købt, og er siden blevet udbygget 4 gange.

Så har du brug for:

  • Løbestilsanalyse
  • Løbebåndstest
  • Skadesrådgivning
  • Råd og vejledning til køb af løbesko og tøj
  • Vejledning i brug af energi og kosttilskud
  • Udmåling og vejledning i cykelkøb
  • Specialister i reperation af racere og mtb

Kig ind til os og få den helt rigtige vejledning. Du finder os HER (Google Maps åbner i ny fane)

I butikken Faaborgvej 12, Odense, kan du møde:

lars-ivar-bjerg

Lars Ivar "triathlonlars"

Jeg har været professionel Volley spiller. Født i Norge og kom til Danmark pga. Volley. I dag kan du møde mig i løbeafdelingen i Multi Atleten, hvor jeg kan hjælpe dig med at finde de rigtige løbesko, beklædning, det korrekte energi indtag eller hvordan du kommer videre efter en skade.

I min fritid dyrker jeg løb, triatlon overalt i verden og anmelder løbesko på YouTube.

dennis_jensen

Dennis Skouw

Jeg har været fysioterapeut siden 2015, udover mit job i multiatleten. Som fysioterapeut har jeg specialiseret mig inden for bl.a. løbeskader, neurologi og kroniske smerter. Jeg har en lang karriere i hæren, herunder Jægerkorpset.

I min fritid dyrker jeg mange former for sport, såsom Løb, Ultraløb, Cross, Tri, ski og klatring(world wide). Mød mig i butikken eller skriv til: fys@multiatleten.dk

niels_mogensen

Niels Mogensen

Jeg er uddannet løbetræner og idræts lærer, med en baggrund i løb, gymnastik og atletik siden 1975. Jeg har igennem årene opbygget en stor viden, indenfor skader, forebyggelse og træning. Jeg har dyrket Tri siden 1989 og tog min første Ironman tilbage i 1993, jeg har derudover også deltaget i flere Powerman's m.m.

Jeg har lavet løbestils analyser siden 1990 og har fulgt udviklingen tæt igennem alle årene. I fritiden dyrker jeg løb, Orienteringsløb(DM Bronze), Tri (siden 1990), Duathlon, styrketræning, MTB (EU, Asien, USA), ski og sejlads. Mød mig i butikken eller skriv til info@multiatleten.dk

jens_traerup

Jens Trærup Nielsen

I 2003 blev jeg uddannet fysioterapeut, til daglig arbejder jeg på klinik. Jeg var tilknyttet OB´s superliga hold i 9 år og er specialiseret indenfor idrætsskader og forebyggelse af disse. I min fritid dyrker jeg løb, MTB, Cross Duathlon og Tri.

I butikken laver jeg screeninger, træningsprogrammer og afholder kurser i løbeoptimering, jeg kan også bestilles til kurser og events.

mød mig i butikken eller skriv til fys@multiatleten.dk

lise-lotte

Lise Lotte Andersen

Jeg er uddannet læge eksamineret massør. Jeg har en baggrund som både håndbold spiller og løber. I dag dyrker jeg hovedsageligt Løb, Cross, MTB, Cross duathlon og ski.