Hvem er vi?

Home / Om os / Hvem er vi?

Hvem er vi?

Vi er en forretning der specialiserer sig i løb, cykling, svømning og triathlon. Vi sætter en stor ære i at give dig den bedst mulige rådgivning når du kommer ind til os. Hos os er vi alle trænet/oplært i løbeanalyser og biomekanik, vi er alle sportsfolk og dyrker idræt på både elite- og motionistniveau.

Vi har igennem årene lavet langt over 50000 stilanalyser, hvilket giver en meget stor viden indenfor dette område.

Løbestilspersonalet består af idrætsfolk med stor viden og passion, indenfor biomekanik, forebyggelse og behandling af skader.

Derfor kan du som NYBEGYNDER eller ELITELØBER altid være sikker på den højeste kvalitet.

Personalet har bl.a. eksamen/undervisning i biomekanik, eksamen som idrætstræner, og studerer fysioterapi.

Personalets baggrund er stor og bred. F.eks. landsholdstriathlet, landshold cykelrytter, militær 5-kamp og 10-kamp, Ironman, Powerman, og DM medaljer indenfor alt fra Triathlon til orienteringsløb.

Derfor kan du hver dag nyde godt af top profesionelt personale, som står GRATIS til rådighed for dig som kunde i en af danmarks ældste og mest erfarne løbebutikker. Har siden 1986 studeret i løbestile kontra skader, undervist som løbetræner og i gymnastik med løberelaterede øvelser.

Startede med salg af løbestyr i 1990, og åbnede MULTI ATLETEN i 1993 på Dalumvej. 1½ år senere blev ejendommen, Fåborgvej 12 i Fruens Bøge købt, og er siden blevet udbygget 4 gange.

 

Så har du brug for:

  • Løbestilsanalyse
  • Løbebåndstest
  • Skadesrådgivning
  • Råd og vejledning til køb af løbesko og tøj
  • Vejledning i brug af energi og kosttilskud
  • Udmåling og vejledning i cykelkøb
  • Specialister i reperation af racere og mtb

Kig ind til os og få den helt rigtige vejledning. Du finder os HER (GoogleMaps)