Hvem er vi?

Vi er en forretning der specialiserer sig i løb, cykling, svømning og triathlon. Vi sætter en stor ære i at give dig den bedst mulige rådgivning når du kommer ind til os. Hos os er vi alle trænet/oplært i løbeanalyser og biomekanik, vi er alle sportsfolk og dyrker idræt på både elite- og motionistniveau.

Vi har igennem årene lavet langt over 50000 stilanalyser, hvilket giver en meget stor viden indenfor dette område. Løbestilspersonalet består af idrætsfolk med stor viden og passion, indenfor biomekanik, forebyggelse og behandling af skader. Derfor kan du som NYBEGYNDER eller ELITELØBER altid være sikker på den højeste kvalitet.

Personalet har bl.a. eksamen/undervisning i biomekanik, eksamen som idrætstræner, og studerer fysioterapi. Personalets baggrund er stor og bred. F.eks. landsholdstriathlet, landshold cykelrytter, militær 5-kamp og 10-kamp, Ironman, Powerman, og DM medaljer indenfor alt fra Triathlon til orienteringsløb.

Derfor kan du hver dag nyde godt af top profesionelt personale, som står GRATIS til rådighed for dig som kunde i en af danmarks ældste og mest erfarne løbebutikker. Har siden 1986 studeret i løbestile kontra skader, undervist som løbetræner og i gymnastik med løberelaterede øvelser.

Vi startede med salg af løbestyr i 1990, og åbnede MULTI ATLETEN i 1993 på Dalumvej. 1½ år senere blev ejendommen, Fåborgvej 12 i Fruens Bøge købt, og er siden blevet udbygget 4 gange.

Så har du brug for:

  • Løbestilsanalyse
  • Løbebåndstest
  • Skadesrådgivning
  • Råd og vejledning til køb af løbesko og tøj
  • Vejledning i brug af energi og kosttilskud
  • Udmåling og vejledning i cykelkøb
  • Specialister i reperation af racere og mtb

Kig ind til os og få den helt rigtige vejledning. Du finder os HER (GoogleMaps)

I butikken Faaborgvej 12, Odense, kan du møde:

niels_mogensen

Niels Mogensen er uddannet løbetræner og idræts lærer. Med baggrund i løb, gymnastik og atletik siden 1975, har han stor viden indenfor skader og træning. Niels har dyrket Tri siden 1989 og tog sin første Ironman tilbage i 1993 og har siden også deltaget i flere Powerman's m.m. Niels har lavet løbestils analyser siden 1990 og har fulgt udviklingen tæt igennem alle årene. I fritiden dyrker han løb, Orienteringsløb(DM Bronze), Tri (siden 1990), Duathlon, styrketræning, MTB (EU, Asien, USA), ski og sejlads. Mød ham i butikken eller skriv til info@multiatleten.dk

dennis_jensen

Dennis Skouw har været fysioterapeut siden 2015 udover hans job i multiatleten. Som fysioterapuet har han specialiseret sig inden for løbeskader, neurologi og kroniske smerter. Dennis har en lang karriere i hæren, herunder Jægerkorpset og dyrker i sin fritid mange former for sport, bl.a. Løb, Ultraløb, Cross, Tri, ski og klatring(world wide). Mød ham i butikken eller skriv til: fys@multiatleten.dk

jens_traerup

Jens Nielsen er til dagligt fysioterapeut og har egen klinik med behandling, massage og genoptræning. Jens har igennem 8 år været tilknyttet OB´s superliga hold. Jens sælger løbesko i butikken og laver Biomekanisk BikeFit, holder kurser i løbe optimering og kan bestilles til kurser og events. Jens dyrker i sin fritid løb, MTB, Cross, Duathlon, og Tri. Mød ham i butikken eller skriv til fys@multiatleten.dk

lise-lotte

Lise Lotte Andersen er uddannet læge eksamineret massør. Hun har baggrund som håndbold spiller og løber. I dag dyrker hun Løb, Cross, MTB, Cross duathlon og ski.