Løbsanalyser

Løbetest i Multiatleten, Odense, Dalum. Vi finder den rigtige sko til dig.

Løbetest, såler og skadevejledning

Passer din løbesko til din løbestil? Her i Multiatleten får du GRATIS løbetest ved køb af sko*, så du er sikker på at skoen passer til dig.
Vi laver analyser hele dagen. Det er ikke nødvendig at ringe ind for at bestille tid. Hvis der er nogen i køen foran dig vil vi anbefale at tage en kø lap og en kaffe/the, så kommer vi til dig så hurtigt vi kan.

Mange har problemer med skader i fødderne, ben eller ryg. Vi har fysioterapeuter der kan hjælpe dig med behandling, og såler vi kan lave fra Formthotics så vi aflaster dine skader.

Med mere end 25 års erfaring og et personale der arbejder med lidenskab, har vi mulighed til at hjælpe dig mod en federe løbeoplevelse.

*En løbestilsanalyse uden køb af sko koster 295 kr


Special tilpasning af såler. Har du hælspor, nedsunken forfod eller gener i fødderne.

Har du trætte eller ømme fødder?

Har du problemer med smærter i fødderne eller trætte ben. Få tilpasset en Formthotics sål med ekstra støtte så du aflaster achilles, hæl, svang og forfod. Det tagerpå kun 15 minutter. Pris kun 500 kr. Har du en dedsunken forfod kan vi aflaste den med en pilotte + 75 kr.

Har du behov for skadevejledning?

Vores fysioterapaut kan afhjælpe dig mod smærter i hverdagen, løbeskader, og genoptræning. Kom ind hvis du ønsker at komme tilbage til en smertefri hverdag hvor du kan få glæde og overskud hver dag!

Vi har altid kaffe!

Hvis vi har det rigtig travlt vil vi gerne du nyder tilværelsen i butikken. Derfor har vi gratis frisk kaffe, special brendt til vores butik, som du kan forsyne dig af til enhver tid.

Du finder os i Dalum.

Med gratis parkering og meget nem tilgang til både motorvej og Odense City ligger vi i den ideelle position på Fyn. Vi når 80% af øen på bare 20 minutter.