Løbetest i Multiatleten, Odense, Dalum. Vi finder den rigtige sko til dig.

Løbestilsanalyse, såler og skadevejledning

Passer din løbesko til din løbestil? Her i Multiatleten får du GRATIS løbestilsanalyse ved køb af sko*, så du er sikker på at skoen passer til dig og din løbestil.
Vi laver analyser hele dagen. Det er ikke nødvendig at ringe ind for at bestille tid. Hvis der er nogen i køen foran dig trækker du blot et nummer, så du er næst i køen. Der er gratis kaffe, the og Espresso mens du venter.

Mange har problemer med skader i fødderne, ben eller ryg. Vi har fysioterapeuter der kan hjælpe dig med behandling og såler vi kan lave fra Formthotics så vi aflaster dine skader.

Med mere end 25 års erfaring og et personale med lidenskab for løb og biomekanik, har vi mulighed til at hjælpe dig for en bedre løbeoplevelse.

*En løbestilsanalyse uden køb af sko koster 295 kr


Special tilpasning af såler. Har du hælspor, nedsunken forfod eller gener i fødderne.

Har du trætte eller ømme fødder?

Har du problemer med smerter i fødderne eller trætte ben. Få tilpasset en Formthotics sål med ekstra støtte så du aflaster achilles, hæl, svang og forfod. Det tager kun 15 minutter. Pris kun 600 kr. Har du en nedsunken forfod kan vi aflaste den med en pilotte + 75 kr.

Har du behov for skadevejledning?

Vores fysioterapeut kan afhjælpe dig mod smerter i hverdagen, løbeskader, og genoptræning. Kom ind hvis du ønsker at komme tilbage til en smertefri hverdag hvor du kan få glæde og overskud hver dag!

Vi har altid kaffe!

Hvis vi har det rigtig travlt vil vi gerne du nyder tilværelsen i butikken. Derfor har vi gratis frisk kaffe, special brændt til vores butik, som du kan forsyne dig af til enhver tid.

Du finder os i Dalum.

Med gratis parkering og meget nem tilgang til både motorvej og Odense City ligger vi i den ideelle position på Fyn. Vi når 80% af øen på bare 20 minutter.