Ved køb af sko er løbestilsanalyse altid gratis!

Kom ind og besøg os i butikken, så hjælper vi dig med at finde de løbesko som henvender sig til dig og dine behov.
Der er ikke behov for tidsbestilling.
Vi laver en løbestilsanalyse ved at filme dig, i de sko modeller du synes sidder bedst på din fod.
Løbestilsanalysen er gratis, ved køb af sko (værdi: 295 kr.)

Er du begrænset af løbeskader? Book en konsultation med vores fysioterapeuter.

Mød vores fysioterapeuter og trænere. Vi er altid klar med gode råd, en løbe analyse eller en optapening. Interessen for løbeskader startede helt tilbage i 1982 sammen med et par idræts studerende løbe kammerater fra Universitetet, hvor vi så på afvikling og løbestile i forhold til sko opbygning(stabilitet). Kronen på værket var da sportssko specialist, Australieren Trevor i 1993 hjalp fin pudsning af vores afviklings analyse(stil analyse).  Du kan også få lavet en BikeFit udmåling, for bedre sidde position, eller den udvidede med video analyse.

Fysioterapeuter

jens_traerup

Jens Trærup Nielsen

I 2003 blev jeg uddannet fysioterapeut, til daglig arbejder jeg på klinik. Jeg var tilknyttet OB´s superliga hold i 9 år og er specialiseret indenfor idrætsskader og forebyggelse af disse. I min fritid dyrker jeg løb, MTB, Cross Duathlon og Tri.

I butikken laver jeg screeninger, træningsprogrammer og afholder kurser i løbeoptimering, jeg kan også bestilles til kurser og events.

mød mig i butikken eller skriv til fys@multiatleten.dk

dennis_jensen

Dennis Skouw

Jeg har været fysioterapeut siden 2015, udover mit job i Multiatleten. Som fysioterapeut har jeg specialiseret mig inden for bl.a. løbeskader, neurologi og kroniske smerter. Jeg har en lang karriere i hæren, herunder Jægerkorpset.

I min fritid dyrker jeg mange former for sport, såsom Løb, Ultraløb, Cross, Tri, ski og klatring(world wide). Mød mig i butikken eller skriv til: fys@multiatleten.dk

Vi tilbyder:

Konsultation i forbindelse med køb af løbesko:

Her sætter vi ekstra tid af til at kigge på dine udfordringer som f.eks. skader ift. løb og finder den bedst mulige løsning på dit problem.

en konsultation tager ca. 25 min. og koster 295 kr. Dog halv pris på konsultation, hvis du køber et par nye sko.

 

Screening:

Har du en gammel eller ny skade der driller, og har du svært ved at komme videre kan en screening være løsningen. Her vil vi, alt efter problematik, kunne kigge på bevægemønstre, muskelubalance i kroppen mm. og derfra komme med forslag til hvad du kan gøre fremadrettet.

en screening tager ca. 50 min. og koster 495 kr.

 

Træningsprogram:

Træningsprogrammerne er til dig der har fået lavet en screening og hvor vi kan konstaterer at der er en uhensigtsmæssig ubalance i kroppen, ift. styrke, stabilitet og bevægelighed.

Det er også en mulighed hvis du ikke har skader, men ønsker at forebygge skader og optimere din styrke, stabilitet og bevægelighed ift. løb mm.

En gennemgang af træningsprogrammet tager ca. 50 min. og koster 495 kr. og 295 kr. for en opfølgning på 25 min.

 

Løbeoptimering:

Er du i gang med at løbe eller vil du gerne i gang og gerne vil blive klogere på din løbestil og hvad du kan være opmærksom på, så er løbeoptimering en god løsning.

Løbeoptimering foregår udenfor og der vil være en kort teoretisk gennemgang, efterfulgt af en praktisk del, hvor vi vil gennemgå 3-4 basale øvelser, du kan arbejde videre med derhjemme.

Du vil efterfølgende modtage en beskrivelse af øvelserne på mail, hvilke fokuspunkter du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med dit løb, samt et forslag til hvordan du kan lægge øvelserne ind i træningen.

Pris for 1 person 495 kr.

Pris for 2 personer 895 kr.

Pris for 3 personer 1195 kr.

Pris for 4 personer 1495 kr.

 

Tidsbestilling:

Ønsker du en fysioterapi konsultation i vores fysioterapiklinik? Samtidig kan du også få hjælp til skadevejledning og valg af sko.

Book en konsultation ved vores fysioterapeut: 66149988 eller på fys@multiatleten.dk

Vi har ledige tider hver onsdag mellem 15-17.30. Ønskes andre tidspunkter skal det aftales med vores fysioterapeut på mail. fys@multiatleten.dk

Testcenter M2 Sportslab

m2-standard-dark

M2 Sportslab tilbyder Vo2 max test, laktattest og træningvejledning til dig som cykler, svømmer og løber. Professionelt testcenter her i Odense. Få personlig tilpasset træning så du kan følge dine drømme.

Restitutionsbukser (Recovery Boots)

logo_upload-4aafa1ba85324e8577050d67de3582b7

Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens atleter, sportsudøvere og trænere. Deres mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.

Optima Sports Recovery Boots hjælper dig med at:

  • Komme ovenpå efter en hård træning.
  • Forebygge tunge ben.
  • Forebygge skader.
  • Gøre dine skadesperioder kortere.

Kompression af dine ben og lymfer giver en øget cirkulation af blod og fjerne hævelser og smerte. Dette gør at du kan forebygge skader og komme dig hurtigere efter skadesperioder.

Sportsmassage hjælper dig til at løsne op før din træning, så du undgår “tunge ben”. Efter dine træning kan sportsmassagen hjælpe dig med at komme dig hurtigere til næste din træning.

Hos os kan du prøve 30 minutter for bare 79kr, prisen modregnes selvfølgelig ved eventuelt køb.

Såler fra Formthotics

formthotics logo

Formthotics indlægget har et blødere, støddæmpende lag øverst og en base i medium hårdhed for bedre støtte og komfort. Velegnet til forhold, hvor der er brug for ekstra stødabsorbering uden at det går ud over stabiliteten eller funktionel kontrol. Med en gennemprøvet svangstøtte og dyb hælcup til fast, fleksibel og funktionel støtte. Giver optimal patientkomfort.

God til løbesko, cykelsko, fotboldsko, hverdagssko og til patienter, som dyrker en sportsgren med mange stød op gennem fod og ben.

Formthotics er revolutionerende fodortoser, der bruges til behandling af skader i underekstremiteterne samt til forebyggelse af skader, forbedret ydeevne og komfort. Formthotics blev opfundet af en sportsmedicinsk læge og bruges med succes inden for sportsmedicin, fodterapi og fysioterapi. Formthotics bliver termoformet (varmestøbt) til patientens unikke fodform og skotype i klinikken. De er 3D-formet fra lukket celle polyethylenskum, som har unikke formbare egenskaber. De er kompatible med biomekaniske og neuromotoriske aspekter af den nedre ekstremitetsfunktion. Formthotics’ effektivitet er blevet bevist af mange uafhængige forskere. Formthotics Custom Medical Ortoser er kun tilgængelig via en behandler.