kisspng-altra-running-mount-marathon-race-logo-trail-runni-5b23849a121001.796571921529054362074
hvorforaltra2.png

Traditionelle løbesko har spidse snuder der klemmer tæerne væk fra deres naturlige position, og det giver risiko for Knyster, Hammertå og Planter Fasciitis.

Altras fodformede facon tillader tæerne at slappe af og spredes naturligt og holder storetåen i en lige position. Dette forbedrer fodens stabilitet og giver mulighed for et kraftigt tåafsæt der muliggør maksimal løbepræstation. Det er ikke nogen videnskabelig opfindelse, Altra giver bare foden og tæerne pladsen til at arbejde optimalt.

Fordele:

- Holder storetåen lige så der er mulighed for større stabilitet.
- Holder tæerne afslappede og naturligt spredt
- Tillader naturlig at stabilisere overpronation.

Menneskets fod er et anatomisk mesterstykke. Den er designet til stabilitet, fart, og til at bevæge dig fremad. Altra har besluttet ikke at ødelægge dette mesterstykke, men tillader foden at gøre sit arbejde.
Alle Altra sko er lavet på en skolæst der er formet efter en sund fods naturlige position. En skolæst er en 360 grader model af en fod og bruges til at forme skoen efter den pasform man ønsker skoen skal have. Til forskel fra andre firmaer der formgiver sko efter mode, har Altra valgt at lade din fod bestemme skoens form.

Alle Altra løbesko har en fuldt støddæmpet ZeroDrop ™ mellemsål, der placerer hæl og forfod i samme niveau. Det bliver nemmere for dig at lande naturligt på mellemfoden og derved bruge din krops naturlige mekanismer der aflaster stød i knæ og ryg. Denne naturlige balance justerer fødder, ryg og kropsholdning så kroppen bruger de naturlige støddæmpningsmekanismer den er udstyret med. Det styrker også Achillessenerne og det nederste af lægmusklerne, der er blevet svækket i løbet af et liv i sko med forhøjede hæle.

Kvinders fødder er anatomisk anderledes end mænds fødder. Kvinder har smallere hæl og mellemfod, højere vrist, længere fodbue og unikke metatarsal afstand. Mens dette altid har været sådan med kvindens fødder, har de traditionelle løbesko selskaber i årevis valgt at gøre mandlige og kvindelige sko modeller stort set identisk.

Altra er det første løbesko firma der laver en hel serie af ægte kvinde-specifikke sko. Alle Altra kvinde løbesko er blevet formet omkring den unikke læst/form af den kvindelige fod. En sko læst/form er en 360-graders-model af en fod og bruges til at forme skoens hæl, vrist, fodbue og tå boks.
Det Kvinde-specifike design kombineret med en støddæmpet Zero Drop ™ mellemsål og fodformet (FootShape ™) tå boks får en kvinde fod til at forblive i en naturlig, afslappet stilling på hele løbeturen.
Tilsvarende er en herresko lavet til en herrefod, og ikke bare et kompromis af noget der skal passe herre og kvindefødder.

Fodformet pasform

En pasform der er tilpasset til føddernes anatomi og som differentierer mellem dame og herre fødder.

Zero Drop

Den flade platformen tillader naturlig at stabilisere overpronation og påvirker din løbestil i mindre grad end andre sko.

Fantastisk stødabsorbering

De nye mellemsålerne EGO og QUANTIC fra Altra giver en fantastisk stødabsorbering og løbefølelse.