Vi har ingen betalingsløsning på hjemmesiden endnu, så der er kun mulighed for betaling i butikken når du afhenter de bestilte varer

High5 Energibar Karamel (Datovare)

Udløber 06-23

10,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

High5 Energibar Karamel er den ultimative løsning for dig, der ønsker en velsmagende og praktisk snack til at booste din energi på farten. Denne energibar er skabt med fokus på at levere den nødvendige næring, når du har brug for det mest.

Denne energibar er særligt velegnet til genopretning af normal muskelfunktion efter intensiv og/eller langvarig fysisk træning. De rigelige mængder kulhydrater i baren bidrager til at genopbygge musklerne og genopfylde glykogenlagrene, der kan blive udtømt under hård træning, og dermed bekæmpe muskeltræthed.

High5 Energibar Karamel er rig på kulhydrater, hvilket er afgørende for at opretholde et højt energiniveau og sikre, at du har den fornødne styrke til at klare selv de længste træningspas. Udover kulhydrater indeholder baren også en passende mængde protein, som yderligere bidrager til at levere langvarig energi og understøtte din præstation.

Denne energibar er fremstillet af en naturlig blanding af ægte frugt og kerner, der giver en forfriskende smagsoplevelse. Baren har en let konsistens, der gør den nem at tygge og fordøje, hvilket er vigtigt, når du er på farten og har brug for hurtig energi.

High5 Energybar med karamelsmag er din pålidelige ledsager, der nemt kan tages med overalt. Uanset om du er på vej til træning eller har brug for en energifyldt snack på grund af udmattelse, kan denne energibar være din perfekte løsning. Tag en bid og mærk øjeblikkeligt den lækre smag og energiboost, der hjælper dig med at nå dine træningsmål.

Specifikationer 

  • High5 Energy bar
  • Smag: Karamel
  • Indeholder: 55 gram
  • Anvendes før og under træning, eller som en del af en aktiv livsstil

Ingredienser 

Tørret frugt 47% (rosiner & dadler), havre 29%, havreklid 5%, fugtighedsbevarende middel (vegetabilsk glycerol), matodextrin, solsikkeolie, kakaopulver, naturlige smagsstoffer, vitamin B6

Kan indeholde spor af nødder og jordnødder og/eller mælk.