Vi har ingen betalingsløsning på hjemmesiden endnu, så der er kun mulighed for betaling i butikken når du afhenter de bestilte varer

Løbestilsanalyse

Passer din løbesko til din løbestil? Med mere end 25 års erfaring og et personale med lidenskab for løb og biomekanik, har vi mulighed til at hjælpe dig for en bedre løbeoplevelse.

295,00 kr.

Beskrivelse

Passer din løbesko til din løbestil? Her i Multiatleten kan vi tilbyde en løbeanalyse, så du er sikker på at skoen passer til dig og din løbestil.
Vi laver analyser hele dagen. Det er ikke nødvendig at bestille tid. Hvis der er nogen i køen foran dig trækker du blot et nummer, så du er næste i køen. Der er gratis kaffe, the og Espresso mens du venter.

Med mere end 25 års erfaring og et personale med lidenskab for løb og biomekanik, har vi mulighed til at hjælpe dig for en bedre løbeoplevelse.

Lider du af social angst eller anden psykisk lidelse der gør det svært, når der er mange mennesker tilstede? Så kan vi lave løbestilsanalysen i baglokalet, hvor der ikke kommer andre kunder. Du kan bestille tid til en analyse ved at skrive en mail til info@multiatleten.dk eller ringe til +45 66 14 99 88

Løbestil betyder måde at løbe på, især med hensyn til kropsholdning og skridtafvikling