Vi har ingen betalingsløsning på hjemmesiden endnu, så der er kun mulighed for betaling i butikken når du afhenter de bestilte varer

MBT Sko

MBT er nu også kommet med løbesko, vi har både løbe og gå modeller i butikken.

Hvis du er medlem af ældresagen eller diabetes foreningen får du 15% rabat (ved køb over 1500,-)

Beskrivelse

MBT blev introduceret i 1996 som verdens første funktionelle fodtøj. MBT sko blev skabt ud fra tanken om naturlig instabilitet, der giver en lang række fordele for hele kroppen. Grundlaget var observationer af Masai folkets adrætte og naturlige barfodet gang. Sammenlignet med gang i almindeligt fodtøj, hvor foden fastlåses i en unaturlig stilling, giver den naturlige gang en lang stærkere krop. MBT sko efterligner denne naturlige gang, og giver dine fødder og hele kroppen mulighed for naturlig og effektiv træning i hverdagen.

MBT  er specifikt udviklet til “de hårde lige flader”, hvor du får optimal effekt af den buede sålkonstruktion og den bløde Masai sensor. Dermed er MBT ikke velegnet til konstant brug på f.eks. strand, blød skovbund, løs jordbund og lignende forhold.

MBT kan med fordel benyttes til fitness eller power-walk, hvor du fuldt ud kan udnytte skoenes buede sålkonstruktion. MBT er også et oplagt valg, når det gælder restitution, hvor du arbejder med de små muskler omkring ledbånd m.m.

MBT er nu også kommet med løbesko, vi har både løbe og gå modeller i butikken.

I dag findes MBT verden over, og i Danmark har MBT sko siden 2004 gjort en forskel for utallige brugere. MBT er verdens førende funktionelle fodtøj, og fodtøjet er endvidere verdenspatenteret. Gennem tiden har vi konstant haft fokus på de funktionelle egenskaber. De senere år er MBT gået helt nye vejen. Skoene er blevet lettere og smartere – uden det på nogen måder er gået ud over de mange positive effekter. Tidens trendenser siger i dag lettere materialer, smart design og masser af farver. Og det er MBT også! Se kollektionen hos Multiatleten eller på mbtshop.dk  – og lad dig inspirere til dine næste MBT sko.

Vi har et samarbejde med mbtshop.dk og har dermed det samme udvalg og rabatter som på deres webshop.

Du kan læse mere om MBT ved at klikke her.